Hieronder vind u een overzicht van al onze diensten op een rij. Niet op elke locatie word een dienst aangeboden, daarom ziet u onder elke omschrijving op welke locatie deze wordt aangeboden.

Professioneel advies

 

Al onze medewerkers worden continue getraind en volgen regelmatig branche interessante cursussen om u te allen tijde op een professionele manier te kunnen ondersteunen.

Dierenarts op locatie

 

Naast het houden van gratis consulten en het geven van advies is onze dierenarts ook aanwezig voor o.a. het plaatsen van vaccinaties (van hond en kat tot duif en paard), tandsteen verwijdering,  bloedonderzoeken, kleine ingrepen als castraties etc.

Onze dierenarts kan op verzoek ook op locatie komen!

 

Heeft u acute spoed in de regio Aalten? Dan kunt u te allen tijde onze noodnummers bellen: 0522-760770, 06-51968209 of 06-46055665

 

 

Trimsalon

 

Heerlijk even uw huisdier laten verwennen, dat kan in ons inpandige trimsalon. Onze trimsters zijn allemaal gecertificeerd en werken graag aan het onderhouden van uw (grote) hond, kat, konijn of cavia. Natuurlijk word er in de trimsalons alleen maar gebruik gemaakt van onze eigen, exclusieve lijn van verzorgingsproducten, zodat u zeker weet dat uw huisdier alleen het allerbeste krijgt.

 

(Op locatie Lichtenvoorde)

 

 

Puppy en kitten consultatie bureau

 

Vooral in het eerste jaar komen bij het houden van puppy’s en kittens veel zorgen kijken.  Speciaal hiervoor heeft DierService het Puppy en Kitten Consultatiebureau!  Hier wordt uw puppy of kitten goed gecontroleerd en doorgelicht. Gekeken word naar de groei, de ogen en oren, het verteringssysteem en voeding, de huid, het vacht en de algehele conditie van uw dier. Daarnaast verzorgen wij ook de parasieten bestrijding en het plaatsen van de benodigde vaccinaties. Uw nieuwe aanwinst is dus bij ons in goede handen.

Voedingsadvies

 

DierService geloofd dat een gezonde voeding de basis is voor een gezond huisdier, daarom werken wij nauw samen met voedingsdeskundigen/diëtisten. U kunt hier ook gebruik van maken! Vaak zijn klachten bij uw huisdier te herleiden naar een verkeerd voedingspatroon. In veel gevallen is het simpel te ondersteunen met de juiste supplementen, andere voeding of snacks of een geheel ander patroon. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze voedingsdeskundigen/Diëtisten wanneer u uw huisdier onder professionele begeleiding wilt laten afvallen.

Gratis consulten

 

Soms kan de drempel om een consult aan te vragen wat hoog zijn vanwege de kosten die daarbij komen kijken. Wij willen dit zo laagdrempelig mogelijk houden en daarom zijn al onze consulten gratis!

DIERSERVICE LICHTENVOORDE

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk georiënteerde voedings- en verzorgingsproducten voor honden, katten en andere huisdieren.

 

Daarnaast voorzien wij u graag van persoonlijk advies als het gaat om het welzijn van uw huisdier.

NEEM CONTACT MET ONS OP

DIERSERVICE Lichtenvoorde

Rentenierstraat 5

NL-7131 DK  Lichtenvoorde

 

Tel.: 0544-769041

info@dierservice-lichtenvoorde.nl